Sports Career Management - Topsportadvies

Professioneel management van je sportieve carrière


Topsportadvies begeleidt de spelers eerst vanuit medisch oogpunt. De passie en de gedrevenheid om het lichaam in balans te brengen is uitermate belangrijk om hun passie te blijven uitoefenen: het voetbalspelletje. Hoe meer we het lichaam kennen van de speler, hoe beter we hen ook kunnen begeleiden naast het veld. Wij bieden verschillende activiteiten waaronder contractbemiddeling, sponsorcontracten, individuele carrièrebegeleiding, mental coaching, medical management binnen Topsportadvies.

Onze visie

Onze passie en gedrevenheid liggen in het vermogen om verschillende kwaliteiten in de wereld van het voetbal te herkennen, onderscheiden en bij elkaar te brengen. Topsportadvies richt zich op topkwaliteit d.w.z waardevolle spelers die meedenken in ons verhaal.


Management begeleiding draagt bij tot het optimaliseren van de prestatie van de sporter. Om te voorkomen dat bepaalde persoonlijke en zakelijke activiteiten in de weg kunnen staan van de sportieve prestaties, treedt Topsportadvies op als intermediair. Zo kan de sporter zich concentreren op hun core business: het behalen van sportieve doelstellingen.


Dit geldt voornamelijk voor gelouterde sporters en aanstormende talenten. Wij creëren een windstille omgeving waardoor de sporter zich volledig kan focussen op zijn of haar carrière! Onze doelstelling is de persoonlijke begeleiding. Onze manier van werken is maatwerk op het individu. Je moet als sporter op ons kunnen bouwen. Topsportadvies is je zakenpartner en vertrouwenspersoon.


Samen met onze externe partners en topjuridische experten die jaren ervaring hebben op het gebied van sportrecht - en management staan we klaar om de nodige ondersteuning en bijstand te verlenen. Bij Topsportadvies bestaat onze taak er in om onze expertise en netwerking binnen het voetbalmilieu aan te spreken. Elke sporter wil sportief en financieel het maximale uit zijn carrière halen, Topsportadvies zorgt hiervoor en dit op een ethisch verantwoorde werkwijze volgens de regels van de FIFA en bonden.


Topsportadvies met name De Brul Thorbjörn beschikt over de nodige officiële FIFA licenties in België (KBVB) en Nederland (KNVB) die hem toelaten als intermediair te werken. Samen een mooie toekomst uitbouwen als one team: met volgende topics: medisch, sportief en financieel.


Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@topsportadvies.be.

Jouw partner in het oprecht verdedigen van jouw belangen.


Thorbjörn De Brul & Arsène van Meirhaeghe

Topsportadvies 


Hoe wij jou kunnen begeleiden

Begeleiding Voedingsadvies

Medische begeleiding

Mentale

coaching

Mentoring

& coaching

Contract onderhandelingen

Transfer-onderhandelingen

Juridisch

advies

Financiële

planning

Carrièreplanning


Sponsoring


Prestatie-

trainingen

Imago 

Management

Onze atleten in begeleiding

Stan Kolen

Profvoetballer Patro Maasmechelen

Speler onder contract en medische begeleiding

Guus Hupperts

Profvoetballer VVV - Venlo

In medische begeleiding

Kilian Overmeire

Voetballer Sporting Lokeren

In medische begeleiding

Ortwin De Wolf

Keeper KAS Eupen

Keeper onder contract + medische begeleiding

Hayden Brown

Voetballer

Speler onder contract en medische begeleiding

Kom langs voor een kennismakend gesprek

Hi Thorbjörn & Arsène. I just want to say thank you for the belief, trust and support you have in me. It means a lot to have people like yourselves pushing me and wanting the best for me and it really fills me with confidence. Today was a great day and the first step. I look forward to sharing many more in the near future with you both. Hope you both have a good night! 

Hayden Browne - Goalkeeper

arrow_drop_up arrow_drop_down