Eerst de oorzaak zoeken van een lichamelijke klacht
arrow_drop_up arrow_drop_down

Eerst de oorzaak zoeken

We bekijken je gezondheid met een open vizier.

Het leven is balanceren, evenwicht zoeken in jouw eigen lichaam, carrière uitstippelen. Bij jezelf stilstaan wie je bent, hoe je lichaam in elkaar zit en wat je gaat doen met jouw leven. Huidige gezondheidsklachten ontstaan wanneer je extreem wordt getriggerd, wat er rond jou gebeurt zowel emotioneel, stress gerelateerd, ongezonde eetgewoonten, fysieke prikkels en toxische stoffen waar jezelf niet bij stil staat.


Het leven is een vluchtig gegeven, een lichaam dat continue impulsen ontvangt van buitenaf. Oorzaak en gevolg is een interlink tussen jouw klachten en welke oorzaken deze hebben doen ontwikkelen. Vele parameters hebben een interactie tussen elkaar: houdingsafwijkingen/biomechanische, biochemische/immuunsysteem, emotionele en psycho – mentale factoren. Als al deze interacties niet goed op elkaar zijn afgestemd kunnen klachtenbeelden zich gaan ontwikkelen.


Even stilstaan….het ontwikkelen van een tenniselleboog is een proces, een mogelijke oorzaak kan zijn door verhoogd citroenzuur in het lichaam, toxische belasting in de darmen enz… Achillespees problemen kan een interactie zijn van opeenstapeling van toxines en of chemicaliën thv de nieren, een blaasontsteking enz.. Nek – en schouderpijn gesitueerd links kan mogelijk een oorzaak zijn ter hoogte van de maag en pancreas. Onderliggend op maag kan een bacterie de boosdoener zijn of bij pancreas een parasitaire belasting. De WAAROM dat deze worden geactiveerd kan door een virale, toxische belasting komen, evenals citroenzuur kan de mogelijke trigger zijn.


Die oorzaken gaan we achterhalen!


Een bredere kijk hebben op de oorzaak van jouw gezondheidsklachten maakt jouw lichaam alleen maar sterker om de sleutel van het verhaal te achterhalen. Ik maak ook jouw persoonlijkheid sterker. Sterke persoonlijkheden zoeken naar de oorzaak en challengen zichzelf.

Een voorbeeld uit de praktijk, Guus Hupperts.


Enkele ervaringen van patiënten

Het was direct een aangenaam binnenkomen! Ik was ietsje te laat door het verkeer en het zoeken naar de juiste straat, maar daar werd niet moeilijk over gedaan! Het gesprek liep vlotjes en de behandeling zeer subtiel en geruststellend want voor de eerste maal en wat te laat waren er wel wat zenuwen. Een meerwaarde als mens en dokter!

Selma

Ik ben onder de indruk van de diagnostische benadering, aanpak en communicatie van Thorbjörn. Ik geloof hem én geloof in hem. Ik ben er van overtuigd dat hij mij kan helpen, en mij op de goede weg gezet heeft.

Jan

Thorbjörn van Topsportadvies: Topkerel! Weet waar hij mee bezig is en heeft een grote passie voor zijn vak. Hij gaat door tot het onderliggend probleem is opgelost. Aanrader!

Siska

In maart 2020 was ik een van de eerste slachtoffers van het Covid 19 virus, ernstig ziek en zonder enig onderzoek werd ik bestempeld met corona. Na een maand werd ik genezen verklaard, ook al voelde ik mij niet beter. Na een jaar met chronische vermoeidheid, constante koorts, ontstekingen in schouders, borstbeen, keel en oren zag ik het leven gewoon niet meer zitten. Ik heb altijd veel energie gehad, sporten was mijn dagelijkse bezigheid en plots kon ik niks meer. Via via ben ik bij Thorbjörn terechtgekomen en na een intens onderzoek van bijna 2u, bleek dat ik een longbacterie heb dat nooit vastgesteld is geweest. Buiten de fysieke vaststellingen, zijn ook een aantal psychische zaken uitgeklaard, wat ervoor zorgt dat ik nu, nog geen 3 weken later, eindelijk terug een leven heb! Ik kan weer 10km lopen, ik kan weer voluit gaan op m'n werk, lachen,...kortom LEVEN! Eeuwig dankbaar om mij het licht op het einde van de tunnel te geven!

Veronique Van Den Bergh

Thorbjörn neemt de tijd om te luisteren naar jouw problematiek en gaat veel verder onderzoeken dan enkel de klacht te bekijken.


Hij adviseert je en volgt je goed op. Zelf weet hij ook welke aanpak het beste past. Intussen al een paar jaar verder met heel veel resultaat! Ben je op zoek naar een  goede en gepassioneerde osteopaat, die zijn tijd neemt, luistert, je behandelt en opvolgt?


Dan kan ik je Thorbjörn aanraden! ūüôŹ

Laila Zaimi

Dankzij Thorbjörn kan ik mijn lichaam de zorgen geven die het nodig heeft.


Symptomen die ik zelf niet wist te ontrafelen, werden helder dmv kinesiologie - causopractie. Meer nog via Thorbjörn krijg ik goede causale therapie die laag per laag mijn symptomen weerleggen. Thorbjörn is een zeer aangenaam persoon die altijd ter beschikking is voor acute opvolging/advies. Ik ben hem heel erg dankbaar.

Melissa Daems

Ze tonen oprechte betrokkenheid.


Het was verfrissend om kennis te maken met een andere aanpak dan de klassieke remediëring van kine en ‘klassieke’ geneeskunde. De therapeuten zien het lichaam als een keten en blijven zoeken naar oorzaken en oplossingen tot het lichaam in evenwicht is en stoorzenders uitgeschakeld. Ze tonen oprechte betrokkenheid en zijn geïnteresseerd in het verhaal van de sporter.

Bram Tollenaere

Ik ben je zo dankbaar Thörbjorn!


Ik ben terug in België na mijn 3 weken expeditie en beklimming van de Carstensz pyramide.


Het was zwaar, maar onvergetelijk! Vorig jaar had ik de moed opgegeven en jij hebt me die kracht, energie en vooral de levenslust terug gegeven. Soms is het wel eens zwaar maar heb de kracht om me erboven te zetten.


Sofie De Wolf

Al verschillende malen op consultatie geweest , neemt er echt zijn tijd voor om U te behandelen je zijt er een patient geen nummer.


Tot nu altijd zeer goed gevoel gehad na een behandeling

Jean Marc van Hulle

Kei goed..zeer veel kennis en passie!!! Doet zijn werk met hart en ziel..geen nr, geen volgende patiënt maar een behandeling naar uw volledige eigen "zijn"...

Elke Huypens

Na lang zoeken naar oplossingen, in vermoeidheid, verkramping, darmproblemen ontsteking ,rugproblemen, schouders, maag enz...Eindelijk iemand die mee blijft zoeken naar oorzaken, op elk niveau.Zowel op het lichamelijke als geestelijke.Werken naar een harmonie tussen beide.Je geeft me tools, raad en opent mogelijke deuren, waar ikzelf mee kan werken.

Bedankt Thorbjörn

Geert De Lie

Resultaat op lange termijn!


Na tal van omzwervingen bij osteopaten, ben ik bij Topsportadvies gekomen. Het was de eerste maal dat iemand mij van kop tot teen onderzocht, en dit zelfs voor de volle 2 uur! Ze denken dus niet enkel aan opbrengst maar in de eerste plaats aan resultaat op lange termijn!


Jürgen Annaert

Bedankt om mij eindelijk hoop te geven!


Ik ben 50 jaar en sukkel al van mijn 20 jaar met nek, lage rug en nog meer. Vanuit Hemiksem kom ik naar Topsportadvies te Lokeren. Wat deze jongens op zo een korte tijd hebben gedaan voor mij is ongelooflijk!! Veel respect voor jullie en vooral thanks voor mij eindelijk hoop te geven.

Johan Van Cauwenberg

Waar de klassieke geneeskunde stopt...


Waar de klassieke geneeskunde stopt start Thorbjörn een zoektocht naar de diepere oorzaken van chronische klachten, met een gedrevenheid, bekeken als mens en niet als patiënt of klant, en uiteindelijk met succes om van die klachten af te geraken. De volhouder wint! Top team!! Een aanrader aan iedereen die (zelfs als niet-sporter), vooruit wilt om een beter, gezonder en energieker leven te hebben.

Bieke Bogaert

Wil jij de oorzaak van een letsel vinden?

Alle informatie over een afspraak kan je terugvinden op onze afspraakpagina. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken of contacteer via e-mail met jouw vraag.