Mental coach Thorbjörn De Brul brengt lichaam en geest in balans.

Wat een mental coach met fysieke kwalen te maken heeft?

Meer dan je denkt!
 Lees nog even verder of boek meteen een afspraak met osteopaat en 

mental coach Thorbjörn De Brul van Topsportadvies.

Hoe gaat het met je? Het is een eenvoudige vraag, waar we al te vaak zonder veel nadenken op antwoorden. Maar wat als je niet gewoon “goed”, maar meteen “Uitstekend! En met jou?” zou antwoorden? Dat is precies wat mental coach Thorbjörn De Brul wil bereiken. Benieuwd hoe we dat waarmaken?


Osteopaat én mental coach? Een logische combinatie!

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de impact van je mentaal welzijn op psychosomatische gezondheidsklachten of sportieve prestaties is niet te onderschatten. Daarom combineren we bij Topsportadvies onze causopractische screenings en osteopathische behandelingen bij voorkeur met psycho-emotionele omkadering en emotioneel lichaamswerk in de breedste zin van het woord. 


Door het fysieke en het mentale welzijn tegelijkertijd te bevorderen, herstellen we het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest nog sneller en realiseren we een exponentieel gunstig effect op beide vlakken. Vooral bij chronische psychosomatische gezondheidsklachten, herhaald blessureleed of sportief onderpresteren levert deze aanpak verrassend snelle en positieve resultaten op.


What’s in a name?

Personal trainer, mentor, sparring partner, luisterend oor of mental coach… Bij Topsportadvies zijn benamingen altijd ondergeschikt aan het resultaat. Noem ons dus zoals je wil en gebruik gerust de term waar jij je goed bij voelt.


Geen zweverig gedoe

Bij Topsportadvies baseren we ons altijd op wetenschappelijk onderbouwde principes. Dat geldt voor onze osteopathische en causopractische behandelingen, maar zeker ook voor onze psycho-mentale life coaching. Zowel de therapietechnieken als de behandelingen en praktische tips die we formuleren om je mentaal welzijn te verbeteren, zijn gebaseerd op beproefde (para)medische therapieën. 

 • Persoonlijke gesprekstherapie en causopractische deducties vanuit psycho-fysieke relaties om onbewuste blokkades of denkpatronen op te sporen.
 • Emotioneel lichaamswerk via cranio-sacrale osteopathie en osteopathische manipulaties, en aura soma therapie  om energetische energiebanen terug vrij te maken.
 • Aura soma behandelingen om energetische blokkades en emotionele belasting in het onderbewustzijn te verlichten (bv. via kleurentherapie en aromatherapie met etherische oliën en pomander). De bio-energetische boost in het onderbewuste spectrum maakt de bewuste geest helderder en geeft je meer energie en levenslust. Het laat bovendien het somatische lichaam toe om te herbronnen en te herstellen.
 • Causopractische remedies om het lichaam te zuiveren van toxische overbelasting door externe factoren (bv. luchtvervuiling, straling, virale en medische resttoxines, enz..) die negatieve gevoelens opwekken en fysieke gevolgklachten in de hand werken.
 • Praktische tips voor een healthy lifestyle inclusief wetenschappelijke uitleg in verstaanbare taal over gezonde voeding, correcte slaappatronen, stressreductie, enz...
 • Allround sportosteopathie inclusief paramedische blessurepreventie, praktische ontzorging en motivational coaching voor (top)sporters om psychische remmingen weg te nemen, het zelfvertrouwen te boosten en sportieve prestaties te verbeteren.

Discretie, respect en vertrouwen zijn gegarandeerd

Jouw karakter, persoonlijke uitdagingen en ambities zijn volstrekt uniek. Daarom werken we altijd een individuele coaching formule op maat uit. Eén ding staat vast: bij Topsportadvies krijg je het respect, de tijd en de onverdeelde aandacht die je verdient om jouw psycho-emotioneel proces in alle vertrouwen en op jouw tempo te doorlopen.


Wat mental coaching jou oplevert?

 • beter inzicht in je persoonlijke uitdagingen, gedrag, identiteit en vooral in je potentieel
 • meer zelfvertrouwen om knopen door te hakken of sportief potentieel meer te benutten
 • logische verklaring voor chronische klachten, vage kwalen of aanhoudend blessureleed
 • luisterend oor om emoties te delen zodat je kan  “verwerken” in plaats van “opkroppen” 
 • een optimaal functionerend immuunsysteem omdat lichaam en geest in balans zijn.
 • meer energie, levensvreugde en drive om je persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Of Thorbjörn jouw mental coach wordt?

De beste manier om te ontdekken of het klikt, is kennismaken! Maak een online afspraak met mental coach Thorbjörn De Brul in Lokeren (Oost-Vlaanderen) of Dormaal (Vlaams-Brabant) en ervaar zelf hoe mentaal welzijn ook je fysieke gezondheid bevordert.