Maak een afspraak bij Topsportadvies
arrow_drop_up arrow_drop_down

Maak een online afspraak bij Topsportadvies in Lokeren

Bij het maken van een afspraak krijg je de volgende keuzes:

1. Eerste consult (1,5u) / gelieve het intake formulier in te vullen na afspraak bevestiging. 

Eerste consult is voor elke nieuwe patiënt binnen Topsportadvies: Algemeen holistische Osteopathische/ Causopractische intake/check-up/behandeling na blessure/klacht. De mogelijkheid bestaat om verschillende scans (rugscan, bodyscan & oligoscan) af te nemen om meer inzicht te krijgen en bewust te worden van het lichaam.  Alsook mogelijkheid tot aanmeten van podologische 3D zolen.


2. Vervolgafspraak (1u)

Opvolgconsultatie na uw eerste consultatie (algemene check-up, hercontrole, verdere opvolg-behandelingen en of metingen...).

Tarieven Consultaties

Eerste consultatie  - €90

Vervolgconsultatie - €70 *

*Afhankelijk van de tijdsinvestering in het vervolgconsult kan er €90 worden aangerekend. 


Wanneer er binnen de praktijk kinesiologisch of causopractisch wordt getest, kunnen er aan de hand hiervan voedingssupplementen worden voorgeschreven.

De voorgeschreven supplementen worden door de patient bekostigd. 


Na Causopractische testen wordt er een advies en behandelplan uitgewerkt met daarbij de bijhorende remedies. Deze remedies worden opgestuurd via Causamatics met bijgevoegde factuur en geleverd via Bpost. Meer informatie kan u terugvinden op de website van causopractie.org

Tarieven scans

Eenmalige bodyscan - €140

Rugscan & analyse  - €140


Indien de rugscan tijdens een consultatie wordt gebruikt wordt er €65 voor de scan aangerekend. 


Tarieven podologische 3D-Zolen

Kunststof podologische 3D-zolen:

<12 jaar - €160

>12 jaar - €195 


Carbon podologische 3D-zolen

<12 jaar - €180

>12 jaar - €225


Lees meer over podologische 3D-zolen

Voedingssupplementen

Zomaar voedingssupplementen kopen zonder professioneel advies is echt geen goed idee. Alleen met een evenwichtige hormonen-, mineralen- en vitaminenbalans kan je immuunsysteem immers optimaal blijven functioneren. Net daarom is het ontzettend belangrijk dat je weet wat je slikt en dat je de aanbevolen dosering respecteert. 

Vaakgestelde vragen

Hoe weet ik welke afspraak ik online moet kiezen?

Bovenaan deze pagina staat een kleine toelichting bij elke soort consultatie. Kies de juiste afspraak, dat is belangrijk om een goede tijdsinschatting te kunnen maken. Weet u echt niet waar te beginnen? Stuur dan een mailtje op info@topsportadvies.be 


Kan ik mijn afspraak annuleren?

Bij belet van de consultatie, gelieve 24u op voorhand te verwittigen. Indien niet wordt u het consultatietarief van 60€ aangerekend.


Kan ik ook bellen?

Het is best om direct een afspraak te boeken in onze online agenda. Tijdens consultaties zijn we niet bereikbaar om de kwaliteit van de behandelingen niet te verstoren.

Is er parking voor de deur?

Ja er is parking voor de deur in de Torenstraat. Vergeet niet uw parkeerschijf te leggen.

Waar gaat mijn afspraak door?

In de Torenstraat 34 te Lokeren. Op Dinsdag en vrijdag kan u Topsportadvies terugvinden in Dormaal (Sint-Truiden).Kan ik met Bancontact betalen? 

Dat kan zeker. Je kan betalen met cash of met de kaart.Andere vragen? Direct afspraak maken? 

Heb je andere vragen? Weet je niet of je aan het juiste adres bent? Contacteer ons via mail of telefoon om dit samen te bespreken. Klik hieronder op de knop om naar onze online agenda te gaan en meteen en afspraak in te boeken.