arrow_drop_up arrow_drop_down
Osteopaat Lokeren Thorbjörn De Brul

Over Osteopaat & Causopractor Thorbjörn De Brul en 

waar Topsportadvies voor staat

Als je de dieper liggende oorzaken van je fysieke klachten wil vinden, je lichaam in topconditie wil krijgen of je sportprestaties nog verder wil verbeteren, ben je bij osteopaat Thorbjörn De Brul in Lokeren zeker aan het juiste adres.


Geen diagnose? Wij zoeken net iets verder.

Als je geen diagnose hebt voor je aanhoudende fysieke klachten, is een bezoekje aan Topsportadvies zeker het overwegen waard. Met verschillende onderzoeksmethodes en wetenschappelijk onderbouwde technieken analyseren we je lichaam van kop tot teen en omgekeerd. Zowel de structurele anatomie, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en emotionele en biochemische factoren komen daarbij aan bod. Daarbij onderzoeken we elk lichaamsdeel apart, maar we kijken ook naar de onderlinge interacties én naar het geheel.


Vervolgens werken we een gepaste en behandeling op maat uit waarbij we verschillende therapievormen en behandelingsmethodes combineren in een multidisciplinaire totaalaanpak om een duurzaam resultaat op lange termijn te realiseren. Het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van je lichaam staat daarbij altijd voorop.


“Wij onderzoeken je van kop tot teen en omgekeerd, want elk letsel heeft een oorzaak en dat is niet altijd wat de symptomen op het eerste zicht doen uitschijnen.”

Onze visie

  • elke klacht heeft een oorzaak en kan dus behandeld worden
  • een gezonde geest in een gezond lichaam bevordert geluk
  • elke blessure is belangrijk en iedere patiënt verdient respect


Voor wie?

Bij Topsportadvies is iedereen welkom die positief in het leven staat. We adviseren en behandelen zowel sportievelingen als minder sportieve positivo’s van alle leeftijden. Al hebben we een bijzonder ervaring en expertise in het begeleiden van sporters. Zowel recreatieve sporters, semiprofs als profvoetballers krijgen bij Topsportadvies een allround omkadering om in topvorm te geraken en te blijven, blessures te voorkomen en te excelleren op sportief vlak.

Wie is osteopaat & causopractor Thorbjörn De Brul?

Je komt zelden maar één keer op bezoek bij Topsportadvies. We verkiezen immers de samenwerking op langere termijn en recurrente onderzoekstrajecten en behandelingen waarbij we je vorderingen echt goed kunnen opvolgen en bijsturen waar nodig. Net daarom is het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen en respect is tussen therapeut en osteopaat Thorbjörn De Brul en jezelf. Of het klikt? Geen betere manier om dat te ontdekken dan door persoonlijk kennis te maken! Al stellen we Thorbjörn al wel even kort aan je voor.

Osteopaat De Brul Lokeren

SPORTKRIEBELS

De passie voor sport werd ten huize De Brul met de paplepel meegegeven en het sportief talent zit duidelijk in de familiegenen. Broer Tjörven bouwde een mooie carrière als profvoetballer uit, de zusjes presteerden op topniveau in de atletiek en ook Thorbjörn zelf heeft in zijn tienerjaren verschillende sportdisciplines beoefend. Recreatief wielrennen, atletiek, zeilen, tennis bij de Vlaamse Tennisschool en doelman bij de beloften van Sporting Lokeren onder meer. Toch is het vooral de manier waarop het lichaam zich voortbeweegt wat Thorbjörn het meest fascineert.


OSTEOPAAT D.O. &
CAUSOPRACTOR

Met een uitzonderlijke leergierigheid heeft Thorbjörn zich verdiept in verschillende medische disciplines zoals de menselijke anatomie, immunologie, biochemie, enz.. Na zijn basisopleiding als podoloog was de zoektocht gestart in het meer willen weten in het zoeken naar een meer oorzakelijke aanpak. Hij startte daarom ook de 5 jarige opleiding tot Osteopaat. Daarnaast heeft hij ook de opleiding Klinische Psycho-Neuro Immunologie (KPNI) met glans afgerond en volgt sindsdien voortdurend bijscholingen om helemaal up-tu-date te blijven. Je bent dus bij een professional met kennis van zaken aanbeland!

COACH

Thorbjörn is een enthousiast supporter van jong en iets minder jong talent. Hij houdt ervan om mensen met een positieve mindset nog meer in hun kracht te zetten en hen te coachen naar een beter welzijn en sportieve successen. Een klankbord, een luisterend oor, een adviseur met open vizier en positieve motivatie zijn de favoriete kernwoorden van Thorbjörn. Naast de adviezen, medische check-ups en behandelingen kunnen sporters ook op allround ondersteuning rekenen bij tal van andere uitdagingen. Thorbjörn is namelijk ook FiFA erkend spelersagent.Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Je bent zeker welkom voor een kennismakend gesprek of maak je meteen een afspraak voor een fysieke check-up? Zo zie je ons direct aan het werk en ervaar je zelf hoe professioneel we te werk gaan.