Voedingssupplementen kopen bij Topsportadvies? Slim gezien!

Waarom je voedingssupplementen kopen via Topsportadvies?

Getest en goedgekeurd

Zomaar voedingssupplementen kopen zonder professioneel advies is echt geen goed idee. Alleen met een evenwichtige hormonen-, mineralen- en vitaminenbalans kan je immuunsysteem immers optimaal blijven functioneren. Net daarom is het ontzettend belangrijk dat je weet wat je slikt en dat je de aanbevolen dosering respecteert. 

Om je daar een handje bij te helpen, heeft Topsportadvies een selectie gemaakt van natuurlijke en voornamelijk plantaardige supplementen die wij door en door kennen én warm aanbevelen. Alle producten op deze pagina zijn bovendien persoonlijk door Mr. Topsportadvies, Thorbjörn De Brul himself, getest en goedgekeurd!


Welke voedingssupplementen wij aanbevelen:

Wintersuggesties

Naturstim

Deze capsules bevatten een combinatie van Echinacea & extracten van Katsklauw, pompelmoespitten en Maïtaké om typische griepsymptomen te bestrijden.

Pelargonium

Deze siroop verzacht keelpijn en maakt de ademhaling een pak comfortabeler. Bevat Pelargonium, Heemst, Rozemarijn, Eucalyptus en smaakt naar heerlijke bosbessen.

Spraypolis

Deze spray bevat een mix van natuurlijke plantenextracten zoals Propolis en etherische oliën (Eucalyptus, kruidnagel en kaneel) om keelpijn snel en doeltreffend te verzachten.

Schietwilg

Vergeet aspirine! Deze natuurlijke salicine variant gemaakt uit de schors van de witte wilg is minstens even efficiënt om hoofdpijn en koortssymptomen tegen te gaan.

Lapacho

Als je lichaam het zwaar te verduren krijgt door externe factoren, geven deze Lapacho capsules de  fysiologische   weerstand  van  je lichaamsorganismen een stevige boost.

Oligoscan

We meten eerst de hoeveelheid toxines, spoorelementen en mineralen in je lichaam en eventuele vitaminetekorten. Daarna krijg je professioneel suppletie advies op maat

Wintersuggesties voor kids

Eliam Booster

De combinatie van medicinale kruiden (Katsklauw, Rode Zonnehoed en Astragalus) met vitamine C en zink beschermen het lichaam tegen infectueuze indringers.

Vitamine D3

Deze plantaardige vitaminedruppels hebben 3x effect op de botgroei. Onderhoud van het normale beendergestel, botversterking en een betere calciumabsorptie.

Vitamine C

Deze zuigtabletten met bestanddelen van de West-Indische Acerola kers smaken lekker, versterken je weerstand én geven meer energie door de hoge vitamine C concentratie.

Overige bestsellers

DPR

Geef je lever alle kansen om toxines en afvalstoffen uit je lichaam te verdrijven. DPR caps bevatten desmodium, mariadistel en kurkuma om de werking van je lever te ondersteunen.

Bacthycitrus

Pompelmoespitten en tijm werken samen om je natuurlijke weerstand te versterken. Al zal je het positieve effect zeker ook in je bovenste luchtwegen gewaarworden. 

Bamboe Tabashir

Deze Tabashir capsules zijn extra geconcentreerd (75% silicium). Een stevige oppepper voor je botgroei, botdichtheid, gewrichtsmobiliteit en bindweefselflexibiliteit!

Organisch silicium

Deze vloeistof combineert botgroeibevorderend silicium én extracten van de paardenstaartplant om de algemene weerstand van je kraakbeengestel te verbeteren.

Omega 3 Fort

De EPA en DHA bestanddelen uit zalmolie (rijk aan essentiële vetzuren) en rozemarijnextracten zorgen samen voor een optimale hersen- en hartfunctie. Een aanrader!

Tout en Vie

Dit manusje-van-al bevat verschillende natuurlijke weldoeners. Deze mix versterkt je immuniteit, vermindert vermoeidheid en countert verlies aan spierkracht en vitaliteit.

Weetjes over bovenstaande aanraders

  • Gratis thuislevering in België binnen maximum 2 werkdagen voor bestellingen vanaf 50,00 €.
  • Bovenstaande aanraders zijn natuurlijke supplementen gemaakt met plantaardige bestanddelen.
  • Stel al je vragen over deze producten en de aanbevolen dosering via info@topsportadvies.be!

Overige voordelen Topsportadvies

  • 10% korting op Nutrisan/Orthonutrients voedingssupplementen
  • Bestel via de OrthoNutrients webshop en geef kortingcode DEBR265 in
  • Advies over je online voedingssupplement aankopen bij Energetica Natura
  • Via info@topsportadvies.be kan je een bestelaccount voor Bonusan supplementen aanvragen

Geen risico's! 

Ben je graag 100% zeker dat je de juiste supplementen neemt en dat je er ook maximaal resultaat uithaalt? Boek dan eerst een intakegesprek of meteen een oligoscan zodat we je huidige mineralen-, toxine- en vitaminegehaltes in kaart kunnen brengen vooraleer we een doordachte suppletie mix op maat voorstellen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down