arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom je voedingssupplementen kopen via Topsportadvies?

Getest en goedgekeurd

Zomaar voedingssupplementen kopen zonder professioneel advies is echt geen goed idee. Alleen met een evenwichtige hormonen-, mineralen- en vitaminenbalans kan je immuunsysteem immers optimaal blijven functioneren. Net daarom is het ontzettend belangrijk dat je weet wat je slikt en dat je de aanbevolen dosering respecteert. 

Om je daar een handje bij te helpen, heeft Topsportadvies een selectie gemaakt van natuurlijke en voornamelijk plantaardige supplementen die wij door en door kennen én warm aanbevelen. Alle producten op deze pagina zijn bovendien persoonlijk door Mr. Topsportadvies, Thorbjörn De Brul himself, getest en goedgekeurd!


Welke voedingssupplementen wij aanbevelen:

Wintersuggesties

Naturstim

Deze capsules bevatten een combinatie van Echinacea & extracten van Katsklauw, pompelmoespitten en Maïtaké om typische griepsymptomen te bestrijden.

Pelargonium

Deze siroop verzacht keelpijn en maakt de ademhaling een pak comfortabeler. Bevat Pelargonium, Heemst, Rozemarijn, Eucalyptus en smaakt naar heerlijke bosbessen.

Spraypolis

Deze spray bevat een mix van natuurlijke plantenextracten zoals Propolis en etherische oliën (Eucalyptus, kruidnagel en kaneel) om keelpijn snel en doeltreffend te verzachten.

Schietwilg

Vergeet aspirine! Deze natuurlijke salicine variant gemaakt uit de schors van de witte wilg is minstens even efficiënt om hoofdpijn en koortssymptomen tegen te gaan.

Lapacho

Als je lichaam het zwaar te verduren krijgt door externe factoren, geven deze Lapacho capsules de  fysiologische   weerstand  van  je lichaamsorganismen een stevige boost.

Oligoscan

We meten eerst de hoeveelheid toxines, spoorelementen en mineralen in je lichaam en eventuele vitaminetekorten. Daarna krijg je professioneel suppletie advies op maat

Wintersuggesties voor kids

Eliam Booster

De combinatie van medicinale kruiden (Katsklauw, Rode Zonnehoed en Astragalus) met vitamine C en zink beschermen het lichaam tegen infectueuze indringers.

Vitamine D3

Deze plantaardige vitaminedruppels hebben 3x effect op de botgroei. Onderhoud van het normale beendergestel, botversterking en een betere calciumabsorptie.

Vitamine C

Deze zuigtabletten met bestanddelen van de West-Indische Acerola kers smaken lekker, versterken je weerstand én geven meer energie door de hoge vitamine C concentratie.

Overige bestsellers

DPR

Geef je lever alle kansen om toxines en afvalstoffen uit je lichaam te verdrijven. DPR caps bevatten desmodium, mariadistel en kurkuma om de werking van je lever te ondersteunen.

Bacthycitrus

Pompelmoespitten en tijm werken samen om je natuurlijke weerstand te versterken. Al zal je het positieve effect zeker ook in je bovenste luchtwegen gewaarworden. 

Bamboe Tabashir

Deze Tabashir capsules zijn extra geconcentreerd (75% silicium). Een stevige oppepper voor je botgroei, botdichtheid, gewrichtsmobiliteit en bindweefselflexibiliteit!

Organisch silicium

Deze vloeistof combineert botgroeibevorderend silicium én extracten van de paardenstaartplant om de algemene weerstand van je kraakbeengestel te verbeteren.

Omega 3 Fort

De EPA en DHA bestanddelen uit zalmolie (rijk aan essentiële vetzuren) en rozemarijnextracten zorgen samen voor een optimale hersen- en hartfunctie. Een aanrader!

Tout en Vie

Dit manusje-van-al bevat verschillende natuurlijke weldoeners. Deze mix versterkt je immuniteit, vermindert vermoeidheid en countert verlies aan spierkracht en vitaliteit.

Weetjes over bovenstaande aanraders

 • Gratis thuislevering in België binnen maximum 2 werkdagen voor bestellingen vanaf 50,00 €.
 • Bovenstaande aanraders zijn natuurlijke supplementen gemaakt met plantaardige bestanddelen.
 • Stel al je vragen over deze producten en de aanbevolen dosering via info@topsportadvies.be!
 • Je maakt elk seizoen kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen met onze cashbackactie.


Cadeautip!

Een origineel kerstcadeautje of een slimme traktatie voor jezelf? Met deze winterpakketten heb je alles bij de hand om vervelende winterkwaaltjes te slim af te zijn. Door de stevige pakketpromotie houd je bovendien 25% meer budget over om je energie aan leuke activiteiten te spenderen.

Winterpakket

– LAPACHO
– NATURSTIM
– PELARGONIUM
– SCHIETWILG
– SPRAYPOLIS


Pakketwaarde 113 €

Nu aan voordeelprijs 84,75 €

Kids winterpakket

– ACEROLA
– ELIAM BOOSTER
– PELARGONIUM
– SPRAYPOLIS
– VITAMINE D3 FLUIDE


Pakketwaarde 113 €

Nu aan voordeelprijs 84,75 €

Kortingen, deals en acties voor Topsportadvies klanten only

Je voedingssupplementen kopen via Topsportadvies levert je talloze voordelen. Zo heb je een rechtstreeks aanspreekpunt voor al je vragen (bijvoorbeeld omtrent dosering). Door onze uitstekende verstandhouding met suppletiefabrikanten en leveranciers, zitten we bovendien rechtstreeks aan de bron voor informatie, een flexibele service en speciale acties en voordelen voor Topsportadvies klanten. En dan is er nog onze cashback actie waarbij je de waarde van je online bestelling integraal kan terugverdienen...


Scoor gratis voedingssupplementen dankzij onze cashback actie!

Elk seizoen maakt Topsportadvies iemand gelukkig door de volledige bestelwaarde terug te storten. Beter nog, je hoeft helemaal niets speciaals te doen om kans te maken. Elke online bestelling van bovenvermelde producten levert je immers een winstkans op. #maareenvettelikeopfacebookmagaltijdnatuurlijk


Over deze wedstrijd

 • Winnaars worden op onze sociale media kanalen aangekondigd en persoonlijk verwittigd.
 • Elke online bestelling die een of meerdere van bovenvermelde producten bevat, levert je 1 winstkans op, ongeacht de totale bestelwaarde. 
 • Topsportadvies betaalt 4 keer per jaar één online bestelling integraal terug.

Overige voordelen

 • 10% korting op Nutrisan/Orthonutrients voedingssupplementen
 • Bestel via de OrthoNutrients webshop en geef kortingcode DEBR265 in
 • Advies over je online voedingssupplement aankopen bij Energetica Natura
 • Via info@topsportadvies.be kan je een bestelaccount voor Bonusan supplementen aanvragen

Geen risico's! 

Ben je graag 100% zeker dat je de juiste supplementen neemt en dat je er ook maximaal resultaat uithaalt? Boek dan eerst een intakegesprek of meteen een oligoscan zodat we je huidige mineralen-, toxine- en vitaminegehaltes in kaart kunnen brengen vooraleer we een doordachte suppletie mix op maat voorstellen.