Persbericht: Nieuw bewegingscenter Stekene
Persbericht: Nieuw bewegingscenter Stekene
28 oktober 2016 
1 min. leestijd

Persbericht: Nieuw bewegingscenter Stekene

Topsportadvies werkt op de werkelijke oorzaak van bewegingsproblemen

LOKEREN/STEKENE Sport bedrijven op hoog niveau, professioneel of recreatief, terwijl je goed voor je lichaam zorgt? Dan kun je niet zonder de gespecialiseerde hulp van Topsportadvies, een team van Podologen, kinesiologen, orthomoleculaire voedingstherapeuten en osteopaten dat de werkelijke oorzaak van letsels en problemen blootlegt, en voor een snel en blijvend herstel zorgt.

Zaakvoerder Thorbjörn De Brul, broer van topvoetballer Tjörven, wil de oorzaak aanpakken van klachten en problemen, en niet het symptoom. “We willen gemotiveerde en gepassioneerde professionele sporters, recreanten en particulieren van alle leeftijden helpen met onze bewegingsexpertise. Deep learning is wat we beogen, waarbij we zowel de structurele als de biochemische processen analyseren. Want vaak is er een verband tussen voeding en problemen bij sporters.”

Maar daar eindigt het niet. Topsportadvies werkt ook op emotioneel vlak, bij remmende factoren als faalangst, frustratie of stress. Waar het probleem ook zit, Topsportadvies haalt de werkelijke oorzaak boven na een diepgravend onderzoek. “In ons labo te Stekene hebben we een unieke 4D-rugscanner bijvoorbeeld, zo zijn er maar zes in het hele land”, geeft Thorbjörn aan. “Plus een biomedisch lab en highspeedcamera’s.”

Daarna volgt de remediëring. Dat kan nu ook in Stekene, in een nagelnieuwe praktijk met fitness- en trainingsruimte en een shop voor voetbal, volleybal- en loopschoenen. Alles onder één dak.

Bedrijfsfiche

Topsportadvies

Torenstraat 34b2

9160 Lokeren

0473/27.45.60

www.topsportadvies.be

info@topsportadvies.be

Bron: Roularta groep voor streekkrant Lokeren

Tijd om je lichaam te laten optimaliseren?

Reactie plaatsen