Osteopaat in de buurt van Lokeren én Tienen bij Topsportadvies.

Altijd een erkend osteopaat in de buurt

Met Topsportadvies heb je steeds een gediplomeerd causopractor en erkend osteopaat in de buurt. Met een praktijk voor osteopathie in Lokeren (Oost-Vlaanderen) en wekelijkse afspraken in Zoutleeuw (Vlaams-Brabant) is de eerste stap naar een gezonder, energieker en gelukkiger leven nooit veraf.

Erkende osteopathie

Eerst analyseren we je natuurlijke lichaamshouding en bewegingen. Daarna behandelen we klachten zoals gewrichtspijn, spierklachten, blokkades en mobiliteitsproblemen met manuele therapie en aangepaste oefeningen. 

Gediplomeerde causopractie

Met uitgebreide testen op diverse parameters achterhalen we de onderliggende oorzaken van aanhoudende fysieke klachten, chronische vermoeidheid en terugkerende blessures om ze gericht te behandelen.


Mental coaching

Onbewuste blokkades pakken we aan met onder meer gesprekstherapie, emotioneel lichaamswerk en aurosoma therapie. Zo bevorderen we tegelijkertijd je psychomentaal welzijn, energiepeil én fysieke gezondheid. 


Waarom kiezen voor Topsportadvies?

  • Thorbjörn De Brul is een gediplomeerd causopractor en officieel erkende osteopaat. Daardoor is een (gedeeltelijke) terugbetaling voor osteopathie via je ziekenfonds of aanvullende ziekteverzekering mogelijk.
  • We luisteren zonder vooroordelen naar je verhaal en nemen elke klacht ernstig. Daarna bekijken we je symptomen en testresultaten vanuit verschillende paramedische invalshoeken.
  • Afspreken met je osteopaat in de buurt van je werk of je woonplaats? Aan jou de keuze. Bij Topsportadvies zijn afspraken mogelijk in Lokeren (Waasland) én in Dormaal (Vlaams-Brabant).
  • Iedereen met een positieve ingesteldheid is welkom bij Topsportadvies. Discretie, respect en wederzijds vertrouwen zijn uiteraard gegarandeerd, want je kiest voor een ervaren professional. 

Kristalheldere visie

Alle fysieke symptomen, klachten of blessures hebben een oorzaak. Met wetenschappelijk onderbouwde testen, een open geest en vanuit breed perspectief zoeken we eerst naar die onderliggende oorzaken voor we een behandelingstraject op maat voorstellen. Daarbij focussen we steeds op een lichaam en geest in balans. We stimuleren het zelfherstellend vermogen van het lichaam en herstellen natuurlijke evenwichten.

Wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken

Alleen wanneer alle componenten in ons lichaam harmonieus samenwerken kunnen we optimaal functioneren op fysiek, mentaal en sportief vlak. Spieren, gewrichten, hormoonhuishouding, immuunsysteem, spijsvertering en psychomentaal welzijn zijn enkele van de vele spelers die ons volledige functioneren beïnvloeden. 


Een gebrekkige of onevenwichtige werking van een of meerdere componenten kan leiden tot uiteenlopende gevolgklachten. De symptomen laten zich daarbij helaas niet altijd voelen of opmerken op de plek waar de oorzakelijke boosdoener zich bevindt. Precies daarom testen we altijd breed. Daarna zoeken we via logische en oorzakelijke verbanden naar de échte boosdoener om elke klacht gericht te behandelen.


Belangrijk om weten: al onze testen zijn wetenschappelijk onderbouwd, relatief pijnloos en volstrekt veilig.


Osteopaat Lokeren

De Topsportadvies praktijk voor osteopathie, causopractie en mental coaching ligt in Lokeren, centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent in hartje Waasland. De ideale plek als je een osteopaat in de buurt zoekt van Sint-Niklaas, Lochristi, Beervelde of Gent. Zelfs vanuit Hulst en Axel in Zeeuws-Vlaanderen ben je snel ter plaatse.

Osteopaat in Zoutleeuw

Ook in Vlaams-Brabant is de Topsportadvies expertise steeds vlakbij. Elke week zijn afspraken mogelijk bij je vertrouwde osteopaat in jouw buurt in Praktijk De Schakel. Die ligt in Dormaal bij Zoutleeuw nabij centrumsteden in Limburg en Vlaams-Brabant zoals Sint-Truiden, Tienen, Diest, Hasselt en Luik.


Benieuwd of het klikt?

Laten we eerst kennismaken tijdens een vrijblijvend intakegesprek.