Referenties klanten Topsportadvies

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik ben je zo dankbaar Thörbjorn!


Ik ben terug in België na mijn 3 weken expeditie en beklimming van de Carstensz pyramide. Het was zwaar, maar onvergetelijk! Vorig jaar had ik de moed opgegeven en jij hebt me die kracht, energie en vooral de levenslust terug gegeven. Soms is het wel eens zwaar maar heb de kracht om me erboven te zetten.

Sofie De Wolf

Ik heb 3 dagen Tomorrowland overleeft zonder pijn!


Ik ben er zeker van, ook ben ik maar een 2 weekjes bezig jouw advies te volgen, dat de supplementen, levensstijl, functionele zolen en jouw manuele behandeling hier zeker een grote rol in spelen! Een dikke merci!Michael De Wolf

We zijn op de goeie weg, met dank hiervoor!


De werkwijze van Thorbjörn is schitterend, nog nergens meegemaakt. Hij bekijkt het lichaam van kop tot teen, hij adviseert en stuurt bij. Ook mentaal is het belangrijk om een goed gevoel te hebben dat het lichaam tot de kern wordt aangepakt.

Fien Janssens

Bedankt voor het geleverde werk!


Thorbjörn vergeleek het met een ajuin pellen, de ene laag na de andere laag afnemen tot je bij de kern van het probleem komt. Hij oefent zijn job uit met heel veel passie, enthousiasme en deskundigheid.


Ortwin De Wolf

Thorbjörn weet waar hij mee bezig is. 


Thorbjörn bestudeert alles grondig, test spieren uit, zoekt de relatie met de organen en zoekt de zwakke schakels op in het lichaam. Hij neemt grondig de tijd en luistert naar uw probleem.

Thomas Vandevelde

Ik twijfel er niet aan dat ik bij jou terug kom als ik op een dag weer één of ander probleem heb. 


Ik kon eigenlijk al na 4 weken zeggen dat mijn knieprobleem zo goed als verdwenen is. Na 6/4 ben ik heel snel mijn lopen terug beginnen opbouwen en in de kortste keren liep ik weer 2 keer op de week 10 km in een dik uur.

Mia Doornaert

Hij heeft ons uit de vicieuze cirkel gehaald. 


Aangezien de wereld van de kinesiologie/orthomoleculaire therapie voor ons onbekend was, zaten we (vooral ik dan) met heel wat vraagtekens. Maar al snel kregen wij vertrouwen in de aanpak van Thorbjörn. Hij oefent zijn job uit met heel veel passie, enthousiasme en deskundigheid.

Kathleen De Kegel

Hij doet u bewust meedenken in zijn verhaal en triggert mij mentaal.


 Ik kan bij hem altijd terecht voor advies en hij zal er mij continu blijven op wijzen. Hij doet u bewust meedenken in zijn verhaal en triggert mij mentaal, dit geeft mij de wilskracht om dit te blijven volgen.Gilles Desmet

Ze tonen oprechte betrokkenheid.

 

Het was verfrissend om kennis te maken met een andere aanpak dan de klassieke remediëring van kine en ‘klassieke’ geneeskunde. De therapeuten zien het lichaam als een keten en blijven zoeken naar oorzaken en oplossingen tot het lichaam in evenwicht is en stoorzenders uitgeschakeld. Ze tonen oprechte betrokkenheid en zijn geïnteresseerd in het verhaal van de sporter.

Bram Tollenaere

Elke sessie wordt een ander probleempunt aangepakt.


Na iedere behandeling werden de pijnlijke “plekjes” minder in aantal en intensiteit, met de week liep ik beter, ook pijnloos, het was een bevrijding. Anderhalf jaar later ben ik mij aan het voorbereiden op mijn eerste marathon. Mijn enkel blijft een zwakke plek, de kleinste misstap herinnert mij daaraan; maar zonder Thorbjörn zijn vakkennis, zijn “helende” handen, stond ik in april niet aan de startlijn.

Erwin Vervaet

Mijn dochters spelen weer basket zonder pijn! 


Wij zijn ontzettend blij dat we bij Thorbjörn terechtgekomen zijn. Je moet er wel wat voor doen en zijn advies opvolgen, en je moet openstaan voor de methodes die hij gebruikt, maar we kunnen alleen maar positief zijn over het uiteindelijke resultaat!Theo Byl

Sportresultaten die ik niet had durven dromen...


Bij een intakegesprek en na een grondig onderzoek werd al de eerste diagnose gesteld en kwamen bepaalde te verbeteren aandachtspunten naar boven. Na een paar keren te zijn terug geweest bij Thorbjörn, en dit op een periode van een jaar tijd, ben ik fysisch als amateur tot sportresultaten in staat die ik niet had durven dromen.

Dirk De Man

Resultaat op lange termijn! 


Na tal van omzwervingen bij osteopaten, ben ik bij Topsportadvies gekomen. Het was de eerste maal dat iemand mij van kop tot teen onderzocht, en dit zelfs voor de volle 2 uur! Ze denken dus niet enkel aan opbrengst maar in de eerste plaats aan resultaat op lange termijn!


Jürgen Annaert

Bedankt om mij eindelijk hoop te geven!


Ik ben 50 jaar en sukkel al van mijn 20 jaar met nek, lage rug en nog meer. Vanuit Hemiksem kom ik naar Topsportadvies te Lokeren. Wat deze jongens op zo een korte tijd hebben gedaan voor mij is ongelooflijk!! Veel respect voor jullie en vooral thanks voor mij eindelijk hoop te geven.

Johan Van Cauwenberg

Dankzij Thorbjörn kan ik mijn lichaam de zorgen geven die het nodig heeft.


 Symptomen die ik zelf niet wist te ontrafelen, werden helder dmv kinesiologie - causopractie. Meer nog via Thorbjörn krijg ik goede causale therapie die laag per laag mijn symptomen weerleggen. Thorbjörn is een zeer aangenaam persoon die altijd ter beschikking is voor acute opvolging/advies. Ik ben hem heel erg dankbaar.

Melissa Daems

Hun advies en toewijding hebben enorm bijgedragen tot mijn herstel!


Ik hoorde dat zij een probleem niet alleen probeerden oplossen, maar dat zij ook zochten naar de oorzaak ervan. De verschillende raadplegingen, hun advies, hun positieve instelling, enthousiasme en toewijding hebben enorm bijgedragen tot mijn herstel van mijn chronische achillespees klachten.

Ingrid Van Steelandt

Bedankt Topsportadvies!


Het grondig onderzoek voorafgaand aan een grondige bespreking met patient en ouders over de leefstijl en gebeurtenissen doorgaans het leven hebben schitterende resultaten naar voor gebracht. 


Bedankt Topsportadvies!


Johan De Ryck

Even dit mailtje om je te laten weten dat het met ***** echt wel de goede kant op gaat.


Hij klaagt niet meer zo veel van buikpijn en heeft terug zijn gezonde kleurtje. Eten lukt veel beter en zorgt dus ook voor minder stress aan tafel. Het continu vragen naar eten is ook gestopt, ook dit zorgt voor een positieve verandering in zijn gedrag. Zelfs slapen doet hij beter (hoeraaaaa!).

Het doet echt deugd om hem weer zo vrolijk en gezond te zien! Een dikke dankjewel dus hiervoor! Hij vond het trouwens echt leuk bij je en vraagt er soms nog wel eens naar.


Ow ja, als hij nu doktertje speelt is het met een buisje in de broek en met de beentjes op en neer. Geen prikjes meer en geen pilletjes. Ook hier kan ik alleen maar blij om zijn, toch al een kleine revolutie. ;) 

Esther Van Puymbroeck

Thorbjörn gaat op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de klachten. 


Van patiënt naar individu. Je bent geen patiënt meer die een middel neemt om de symptomen te bestrijden. Thorbjörn gaat op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de klachten. Onder zeer deskundige begeleiding geeft hij je de mogelijkheid en de motivatie om het heft terug in eigen handen te nemen.


Wie klaar is voor verandering zal dit via TOPSPORTADVIES ook ervaren!

Esther Van PuymbroeckWaar de klassieke geneeskunde stopt ...


Waar de klassieke geneeskunde stopt starten Thorbjörn en Arno een zoektocht naar de diepere oorzaken van chronische klachten, met een gedrevenheid, bekeken als mens en niet als patiënt of klant, en uiteindelijk met succes om van die klachten af te geraken. De volhouder wint!

Top team!! Een aanrader aan iedereen die (zelfs als niet-sporter), vooruit wilt om een beter, gezonder en energieker leven te hebben.


Bieke Bogaert

Ik ben super goed geholpen bij topsportadvies ! 


Thorbjörn beoefent zijn vak met een gedreven passie en competentie uit ! Een inspirerende en positieve persoonlijkheid die zijn positieve vibes op een professionele manier overbrengt op zijn patiënten.


Sieglinde Provost

Een echte opluchting!


Via deze weg wil ik Thorbjörn nogmaals bedanken voor de behandelingen tijdens het afgelopen jaar. Door contnu te zoeken naar de onderliggende redenen van mijn klachten, kon ik tijdens dit jaar een grote stap vooruit maken. Ik voel mij een heel stuk beter !!

Vandaag tijdens een opfris behandeling voelde ik , zoals iedere keer, dat hij heel goed de juiste manipulatiepunten kan vinden en die dan op een fantastische manier bewerkt. Een echte opluchting !!

Hendrik M Verhelst

Thorbjörn heeft een verdiepende kijk op het geheel! 


Hij brengt deelaspecten vanuit een vernieuwende visie samen in oplossend denken voor body en mind! Met als positief resultaat: Je staat met meer energie in het leven! Meer energie = meer kwaliteitsvol leven.

Els Peeters

Professioneel en gedreven, kennis en passie! 


Een referentie voor de topsporter. Arno en Thorbjörn begeleiden je hier met effect! 5* waardig!


Robin Demeeter

Topbegeleiding met een bredere visie.


Topbegeleiding met een bredere visie omtrent de oorzaak aanpakken van blessures.


Bart van Theemsche

TOP - SPORT - ADVIES


Als je het woord ‘Topsportadvies’ ontleedt, zie je de 3 kernwoorden waarvoor TB en zijn team staat:

TOP: Het hedendaagse leven is jachtig. Vaak hebben we het gevoel een gevecht tegen de klok te voeren. Vaak wordt van ons verwacht dat we ‘top’ presteerders zijn; of het nu de school, het bedrijfs- of privéleven betreft. Wijzelf willen ook graag het ‘beste’ van onszelf geven. Echter, er zijn zo veel externe factoren die ons lichaam beïnvloeden en dit niet altijd in de positieve zin (we voelen ons uitgeput, we kampen met een aanslepend probleem, we voelen ons down, …). Daarom zijn we het ons lichaam (lees: onszelf) verschuldigd, ‘top’ advies in te winnen. Hiervoor staat ‘top’ TB en zijn team graag ter beschikking.


SPORT: iedereen die ‘sport’ hoog in het vaandel draagt of die op een professionele of recreatieve manier omgaat met ‘sport’, heeft nu en dan spijtig genoeg met blessures te maken. Misschien dient deze blessure niet enkel lokaal gehandeld te worden… inderdaad, misschien is het een gevolg van een disfunctie elders in het lichaam… TB onderzoekt het graag en, helpt je met vol enthousiasme en gedrevenheid terug aan het sporten.


ADVIES: je hoeft helemaal geen topsporter te zijn om advies bij TB te gaan vragen. Misschien moet je zelfs wat drempelvrees overwinnen om die eerste afspraak te maken. Eén tip: als je voelt dat je op de sukkel bent, als je je niet goed in je vel voelt, sleep je je door de dag: schuif het probleem niet op de lange baan en ga ‘advies’ inwinnen bij TB. Waarom? In de klassieke geneeskunde (die zeker en vast ook belangrijk is), heeft iedere arts zijn/haar eigen specialiteit. Hierdoor wordt soms een bepaald probleem of een bepaalde stoornis enkel binnen dat eigen vakgebied geanalyseerd en aangepakt. Het algemene plaatje wordt hierbij dan uit het oog verloren.


Wat maakt dit centrum van TB zo interessant? Voor mij is het de combinatie van verschillende aanpakken, zowel op fysisch (bijvoorbeeld osteopathie, kinesiologie, pro bodyscan, …) als psychisch vlak (vb. brainspotting: dank je Els)… Vaak worden verschillende technieken al tijdens één en dezelfde behandeling toegepast zodat je enorm veel informatie krijgt over je eigen lichaam en een logische verklaring krijgt waarom je lichaam met de ene of andere klacht te maken heeft. Eens de vaststelling gedaan is, kan je op een doelgerichte manier aan de oplossing beginnen te werken, voel je je snel beter en kan je alles weer beter in perspectief zien.

Alleen maar TOP dus!

Jan De Cuypere & Kristien Buelens

Wil jij ook een consultatie inboeken?